Nieuwjaarsduik Almere Haven 2024
Heb jij meegedaan? De foto's staan online!Ervaringen

Heb jij dit jaar of eerdere jaren meegedaan met de nieuwjaarsduik? Schrijf dan hieronder jouw ervaring. 

Ervaringen Nieuwjaarsduik

15 berichten op 3 pagina's
Yvonne Kroes
08-01-24 12:05:07
Ik heb al zo vaak meegedaan. Zowel in Zeewolde als in Almere. Eerst met mijn kinderen die als enige met mij mee wilde. Maar inmiddels met collega’s en vele vrienden! Dank Unox en alle vrijwilligers die dit mogelijk maken! Zoveel blije gezichten om het jaar goed te beginnen. Wat wil je nog meer. Goed voor het lichaam en goed voor de geest. Dus waarom alleen bij de nieuwjaarsduik😅 sluit je aan bij een winterzwem of dip groepje. Die zijn er tegenwoordig overal in Nederland.
Maar deze is natuurlijk wel de meest speciale🙏🏻
Bob friedlander
05-01-24 12:47:18
Het was een puik georganiseerde duik mede dank zij de vele vrijwilligers en de sponsors. Puik allemaal Maar ik wil de organisatie en vooral Michelle Friedlander een compliment m aken v oor dit na haar tomeloze inzet Hulde Dat verdient een lintje
Carla Buijs
04-01-24 15:43:06
Hoi wij( mijn Familie)en ik hebben weer genoten denk dat wij dit voor de 4e of 5e x gedaan hebben. En ik altijd verkleed nu was ik prinses Elsa (73 jaar)
Ook wel indiaan, bruidspaar enz.
Dank voor de organisatie alles heel goed verzorgd. Wij hebben genoten ik had het niet echt koud.
Hopelijk volgend jaar zeker weer.
Bob friedlander
04-01-24 14:01:53
deze duik werd mogelijk gemaakt door michelle friedlander en een enorm succes ook door de sponsors die bedroegen top zelfs nos omroep flevoland omroep almere en almere deze week 1 almere besteden ruimschoots aandacht maar alles was niet mogelijk zonder de enorme inzet van de vrijwillegers Nochmaals dank aan allen
Pim Bouwens
01-01-24 14:25:20
Voor het eerst de sprong gewaagd. Wat een belevenis en wat een enthousiaste mensen! Bedankt voor de gastvrijheid Almere!
Tonen: 5  10   20